RoCo's Web

Zaterdag 29 juli 2017 – Aan het strand bij het hotel

Na de ananas-plantage zijn wij terug gegaan naar het hotel en hebben nog een uurtje de zon opgezocht aan het strand bij het hotel. Het is ongelofelijk warm. De zon staat strak boven je hoofd (dicht bij de evenaar). De zon brand zeer fel, dus erg uitkijken.

Daarna naar de (openbare) parkeerplaats in de buurt bij ons hotel gelopen. Dit is de locatie waar Elvis in 1973 voor het Aloha From Hawaii concert aankwam in helikopter. (er is daar ook een heli-platform)

Het is leuk om dezelfde plek te zien uit 1973 en waar wij nu op vakantie zijn. in de eerste minuut van het filmpje krijg je al een beeld. Let daarbij op de ‘Rainbow tower van ons hotel en de hoge lantaarnpalen met de schotel – verlichtingselementen. Deze staan er nu nog steeds. kijk maar op de foto’s hieronder.

Hier de link naar dat stukje op Youtube. Zie hoe minder bebouwd het nog is.

Klik hier voor het filmpje


Voor wie bekend is met Hawaii Five-0, nog een leuk dingetje. De shrimp-wagen van de (heel zware) vriend van Danny en Steve die in de serie wordt gebruikt, staat op dezelfde parkeerplaats. In de serie zie je daarom ook in scenes de Rainbow-tower vaak op de achtergrond.

Lees de tekst maar op de deur van de wagen.

Het menu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *