RoCo's Web

Zaterdag 19 Augustus – French Quarter en Bourbon Street (overdag)

Vanmiddag Naar French Quarter gelopen. De wijk met de mooie geveltjes en balkonnetjes. Het is er druk en heel warm. Het Bourbonstreet-gevoel met jazz en blues ervaren we niet. Wel veel jonge mensen met eigentijdse muziek. 

Straatjes in French Quarter

 

Die hebben wij vanmorgen in de Bayou ook gezien…..

Wij zijn uiteraard op zoek gegaan naar het balkon uit de film ‘King Creole’ (1958), waar Elvis in het begin ‘Crawfish’ zingt. Met de glimlach en de handkus.

Klik hier voor ‘Crawfish’ en het balkon

Gevonden !!!!!

Het weer slaat om en wij haasten ons naar het hotel om de onweersbui voor te zijn. Het is inmiddels avond en wij gaan een hapje eten en de koffers weer gereed maken. New Orleans was kort maar krachtig. Morgen een lange reis voor de boeg naar Nashville, waar de Total Eclips op ons wacht op de 21e. 

Wij zijn voornemens om rond 9.00 uur te gaan rijden. We rijden aan op Franklin, waar wij een hotel hebben geboekt voor 2 nachten. 833 Kilometer. Franklin is een klein plaatsje vlak onder Nashville. Het is waarschijnlijk heel druk op de weg, omdat de eclips nadert. Wij rijden door vier staten, Louisiana, Alabama, Mississippi en terug naar Tennessee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *