RoCo's Web

Zaterdag 12 Augustus 2017 – De 5K Run

Vanmorgen heb ik de 5K run gedaan rondom Graceland. Vijf kilometer hardlopen bij een enorme hoge luchtvochtigheid en 33 graden. Om te stikken zo heet was het. Start en finish voor Graceland. Mooi om mee te maken. Ik startte helemaal vooraan met nog meer dan 1000 lopers achter mij. Wat een ervaring. 

Het Amerikaanse volkslied werd vooraf aan de wedstrijd gezongen. Hand op het hard. Iedereen uit volle borst mee…. geweldig.

Hoewel het bloedheet was, heb ik een goede tijd neergezet. 27e van de 1103 deelnemers. Tijd : 21:30

Blijk ik ook nog eens de eerste plaats te hebben in mijn leeftijdscategorie 50-54 jarigen.

6 thoughts on “Zaterdag 12 Augustus 2017 – De 5K Run

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *