RoCo's Web

Woensdag 8 augustus: A Day In Vegas

Na een uitgebreid ontbijt Las Vegas-Style (ook dit is ‘HUGE’ in Vegas) vertrokken voor een City-Tour Las Vegas. We troffen Bouke bij het ontbijt aan. Hij heeft zich bij de groep gevoegd en blijft tot het einde van de Elvis week in Memphis.
De city tour begint bij het wereldberoemde Las Vegas Sign aan het begin van strip. even foto’s maken. Ook met Bouke poseren natuurlijk. 

Daarna een tour langs alle bekende hotels en Fremont Street. (van de bekende cowboy) 

We zijn natuurlijk ook naar ‘The International’ gereden. Het hotel heeft tegenwoordig een nieuwe naam (is mij even ontschoten welke…..)…Wel jammer. ‘Elvis and The International’ zijn ontegenzeggelijk met elkaar verbonden. Elvis heeft hier zoveel opgetreden in the ’70’s. Bij het standbeeld van Elvis natuurlijk foto’s gemaakt. Daarna doorgereden naar een Nederlandse Elvisfan die reeds 20 jaar in Las Vegas woont. Deze fan, Herman, heeft een ongelooflijke Elvis collectie bij elkaar gekregen. Hij wil ons deze collectie tonen. Originele handtekeningen, kleding en een jumpsuit. En gewoon aan te raken. Dit is ongelofelijk. Ik heb een origineel gedragen jumpsuit van Elvis in mijn handen gehad. Wow….. Iets wat in Graceland achter heel veel glas staat. Veel foto’s gemaakt natuurlijk. Helaas geen foto’s hiervan op het blog tot januari. Dit hebben we beloofd aan Herman. Herman’s museum gaat namelijk in januari 2013 open in Las Vegas. Dan staat alles uiteraard wel achter glas. En het zou niet fraai zijn als items uit zijn museum nu al op internet staan. 

Wij zijn natuurlijk ook naar het Hardrock Café geweest. Wat gedronken en een dessert gegeten me Onny en Amanda. In Las Vegas zijn 2 Hardrock café ‘s. Wij zijn in allebei geweest. Het cafe even buiten de strip is het allerleukst. Ik heb een hardrock cap aangeschaft tegen de brandende zon. Ik ga maar speldjes sparen van de reis….. The places i’ve been. Voor op de cap. Jammer dat ik geen speldje heb van Los Angeles en Santa Monica Beach…… Maar we komen op weg naar Hawaii nog op LAX, dus…….

John Lennon – Ook goed….

Wie heeft het grootste dessert

Johnny Cash…..


Op 16.00 uur troffen wij Loana Parker in het Hardrock café op de Las Vegas strip. (zie eerder bericht over Colonel Parker)
We hebben een erg leuk gesprek gehad met Loana en natuurlijk een handtekening gekregen.

Hard Rock Cafe aan de Strip

Met Loana  Parker
Lekker gegeten en een large coke (Also huge…. with refill)
Biertje erbij (want je moet veel drinken)
De temperatuur in Las Vegas is 45 graden. Biertje op de strip…….. 7 dollar, plus tax, plus 20% fooi.


Daarna om 19.00 uur. De klapper van Las Vegas………..
Wij hebben kaartjes voor Cirque du Soleil – Viva Elvis.
Wow, wat een show, wat een spectakel. En wat een theater. Alleen in Vegas te zien. Er komt helaas geen wereldtour. Kippenvel…….. De hele show. Enorm mooi gedaan. Een prachtige ode aan The King…..

Druk hier voor een impressie van de show 1
Intussen is het wederom nacht geworden in Las Vegas. Maar om nu te zeggen dat het in Vegas donker is?
De strip weer op en de hotels in……genieten van alles wat er om je heen gebeurd. En het blijft zo warm. Ook s’nachts is het buitengewoon heet. In de hotels is het genieten van de airco. Biertje gedaan in het Harley Davidson Café op de Strip…………


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *