RoCo's Web

Vrijdag 3 augustus, wat een lange dag…….

Vanmorgen om 9.50 uur Nederlandse tijd vertrokken naar Los Angeles. We moesten om 6.30 uur op Schiphol zijn. Maar dat is niet zo erg, want wij vermaken ons wel.


Onnie en Amanda, het gezellige stel uit Roermond die wij in oktober op de informatieavond hebben ontmoet, waren ook vertegenwoordigd.

Ondanks dat we vannacht nauwelijks geslapen hebben, toch geen brak gevoel. De reis verloopt voorspoedig. Over Groenland in een boog naar beneden afbuigend richting Los Angeles.  Wel mooi om die enorme ijs- en steenvlakte onder je te zien liggen. Bijna 11 uur achtereen op een stoel zitten is toch wel lang, ondanks het ruime vliegtuig, de maaltijden (of wat daar voor door gaat?), tussendoortjes en mogelijkheid voor film en series te kijken. Op en gegeven moment weet je niet meer hoe je moet zitten. 

Gelukkig ook de aaipetjes bij ons. 
Het is nu 19.45 uur Nederlandse tijd. Over 45 minuten gaan we landen op LAX. 

De avond is in Nederland begonnen en na een brakke nacht, zou je naar je bedje verlangen. Echter is het nu in Los Angeles 10.45 uur. Dus 9 uur vroeger dan in Nederland. Wanneer we zodadelijk op LAX landen, is het 11.25 uur en gaan wij de vrijdag gewoon weer meemaken…….. Vreemd hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *