RoCo's Web

The BIG One – Amerika 2012

The Big One – 35 jaar later – De eerste week


Binnenkort is het dan echt zover. Al vanaf eind jaren ’70 ben ik Elvis-fan in hart en nieren en nog nooit ben ik richting Memphis geweest. Nu gaat het dan echt gebeuren. 35 Jaar na z’n dood gaan we ‘naar Elvis’.


De eerste week:
Te beginnen in Las Vegas en Hollywood. 
Onder andere zullen wij Cirque du Soleil bezoeken. Zonder twijfel de allermooiste Elvis-show. Muziek, dans acrobatiek, een adembenemend lichtspektakel en heldere klank. Elvis op zijn best en Las Vegas op z’n grootst

Los Angeles – Hollywood


Hollywood, Palm Springs, Beverly Hills: Het centrum van de filmindustrie. Elvis nam hier talloze films en hits op, bezat er verschillende woningen en herontdekte zichzelf in de Burbank Studios tijdens de opnames van de legendarische ’68 Comeback Special. De Glitter& Glamour en de indrukwekkende Hollywood Walk of Fame (met de ster van Elvis als allereerste!)


Viva Las Vegas


Elvis trad maar liefst 837 keer op in Las vegas, waar zijn komst alleen al genoeg was om de hele stad in beweging te krijgen. Nog steeds schijnt alles in Las Vegas E-L-V-I-S uit te ademen. van standbeelden tot Live Shows, van eeuwig aanwezige imitatoren tot musea, van het Hilton Hotel waar hij jaar na jaar records verbrak tot het vroegere Aladin Hotel waar hij in 1967 trouwde met Priscilla.Maar, niet alleen Elvis……… en de oogverblindende casino’s, ook o.a. de Grand Canyon, Death Valley en de Hooverdam zullen wij zeker gaan bezoeken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *