RoCo's Web

TCB-Cruise met de Norwegian Jade van 5 – 12 oktober 2013

De TCB-cruise op de Norwegian Jade met niemand minder dan Priscilla Presley.

Zaterdag 5 oktober 2013 is het zover. De Elvis Cruise 2013 is een droomverhaal. PRISCILLA PRESLEY is de gastvrouw van deze Elvis-trip die in Venetië begint en langsheen de voormalige Joegoslavische kust richting Griekenland vaart. Niemand minder dan de vrouw van Elvis Presley reist mee op de TCB Cruise met de TCB Band en Dennis Jale, in samenwerking met Gullivers Reisen (Oostenrijk) en ElvisMatters. Overigens neemt niet alleen Priscilla deel aan deze superdeluxe vakantie met fans en vrienden, ook Jerry Schilling is van de partij samen met de TCB Band, voorts ook: Priscilla’s zoon Navarone!

Priscilla en Dennis Jale

Priscilla voorstellen is wellicht overbodig. Ze was vanaf de ontmoeting in Duitsland Elvis’ eerste grote liefde, wat in 1967 resulteerde in het enige huwelijk dat hij aanging. Priscilla erfde na zijn dood Graceland en is nu nog steeds the leading lady in de Elvis-wereld van vandaag.

Ga voor meer informatie over de TCB cruise met de Norwegian Jade naar de volgende link:
http://www.tcb-cruise.com

Van Venetië tot Kroatië en van Griekenland tot de Turkse Rivièra. Deze cruise, met vertrek op 5 en terugkomst op 12 oktober 2013 belooft ontzettend speciaal te worden. Eregasten aan boord zijn ondermeer Pricilla Presley, de TCB Band en Jerry Schilling, één van Elvis’ beste vrienden.

Priscilla en Jerry Schilling

Priscilla zal de hele week aan boord zijn en haar verhalen over Elvis delen met fans uit de hele wereld. Naast de concerten met de TCB Band (James Burton, Glen D. Hardin, Ronnie Tutt, Paul Leim en Norbert Putnam), zijn er dagelijks handtekeningsessies, Elvis-disco-avonden en verschillende meet & greet momenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *