RoCo's Web

Maandag 7 Augustus 2017 – The Las Vegas Strip (2)

Vandaag de laatste dag in Vegas. Vanmiddag weer de strip op gegaan met Sjoerd en Annie. Erg gezellig. Hotels bekeken, winkels bekeken. Alles is zo ….HUGE…..

 

 

 

 

In de avond hebben wij onze vrienden Marco en Seraja ontmoet in hotel Planet Hollywood. Zojuist aangekomen in Las Vegas, maken ook zij de reis naar Amerika om uiteindelijk in Memphis de 40th Anniversary te vieren. Erg leuk om onze vrienden zo ver van huis in Las Vegas te ontmoeten. Zij zullen nog meerdere dagen in Vegas blijven, terwijl wij morgen vertrekken uit Vegas voor een verblijf van 12 dagen in Memphis. Ook In Memphis gaan wij Marco en Seraja zeker zien.

 

Het moet er uiteindelijk toch van komen. Op weg naar het hotel, komt het besef dat wij morgen, dinsdag 8 augustus, Las Vegas alweer gaan verlaten. Nog even afscheid genomen van het standbeeld van The KIng, om morgen te vertrekken naar de Place To Be ……. MEMPHIS……. de stad van Elvis. De Elvis-week kan beginnen. 

 

2 thoughts on “Maandag 7 Augustus 2017 – The Las Vegas Strip (2)

  1. Wow, wat ziet dat er toch allemaal spectaculair uit. Jullie hebben het allemaal zo naar de zin, en de Elvis week moet nog beginnen. Zie ook gelukkige familieleden, fijn omdat te zien vanuit het verre Nederland.
    Nog een fijne reis toegewenst.
    Vriendelijke groet Hennie de Graaf

    1. Hallo Hennie, ja leuk he. Wij hebben Marco en Seraja op onze laatste dag in Vegas nog gezien. Samen gegeten en de avond doorgebracht. Inmiddels hebben wij het berichtje ontvangen dat zij ook in Memphis zijn gearriveerd voor de Elvis-week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *