RoCo's Web

Hawaii – Van Dag Tot Dag

Wij hebben niet veel voorbereid voor Hawaii. Gewoon lekker genieten van de zon, zee en strand.
Natuurlijk staan er wel een aantal zeer interessante dingen op het programma. Elvis en Hawaii zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Als wij vanuit LA op 17 augustus om 19.40 uur plaatselijke tijd op Honolulu airport aankomen, zullen wij inchecken in het Hilton Hawaiian Village op Waikiki Beach. Een hele week……. Hoe moeten wij ons door deze lijdensweg heen slaan……….


18 Augustus:
Natuurlijk een City-Tour maken, waarbij het bezoek aan het Hawaiian International Center, waar Elvis het wereldberoemde concert gaf op 14 januari 1973.
Naast het feit dat Elvis wereldwijd nog steeds de artiest is met de meest verkochte platen, heeft hij nog een ander record.


En verder die dag……ontspannen en genieten van de zon, de zee en het strand……

19 Augustus: Zon, zee, strand…..

20 Augustus: Wij willen nog een bezoek brengen aan Pearl Harbor en het Pearl Harbor Center.

21 Augustus: Wij gaan de gehele dag en avond het Polynesian Center bezoeken. Een bijzondere uitstap naar het hart van HJawaii. De plek waar Elvis de film “Paradise Hawaiian Style” op. Een kennismaking met de Hawaiiaanse cultuur, met zang, dans en Hawaiiaanse gebruiken. En lekker eten natuurlijk.

22 Augustus: Zon, zee, strand

23 Augustus: Zon, zee, strand

24 Augustus: Nog de gehele dag in Hawaii en om 20.49 vertrek naar Nederland, waar wij pas de 26e aan zullen komen (Vanwege het tijdsverschil)
Van Honolulu naar Los Angeles. En van Los Angeles naar Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *