RoCo's Web

Donderdag 3 Augusts 2017 – Mahalo Honolulu, Oahu – Viva Las Vegas

Vandaag in alle vroegte vertrokken vanuit ons hotel op Waikiki beach voor de 7.00 uur vlucht van Honolulu naar San Francisco. Een 5 uur durende vlucht en 3 uur voorwaarts in tijd. Wij zijn om 15.00 uur local time aangekomen in San Francisco. Vanuit daar hebben wij wel een paar uurtjes de tijd voor de overstap naar de anderhalf uur durende vlucht naar Las Vegas. Vegas zit in dezelfde tijdzone als San Francisco, dus wij zijn daar rond 19.00 uur aangekomen. Met de koffers check en de reis naar het hotel, waren wij rond 21.00 uur in het hotel .

Donderdag 3 augustus 2017 – Elvis and The International Hotel
Wij zijn erg enthousiast over het hotel waar wij verblijven in Las Vegas. Het Westgate hotel is voor Elvis fans het mekka in Las Vegas. Het hotel is eind jaren ’60 gebouwd als ‘Hilton International Hotel’. In de loop der jaren renovaties ondergaan en van eigenaar verwisseld, tot nu het Westgate hotel. 
Maar voor de fans ‘The International‘. 

De eerste foto’s genomen na aankomst.


Toen Elvis weer ging performen na zijn film-jaren, was hij de eerste artiest die in dit hotel optrad (zomer 1969). Elvis zal in de loop der jaren van 1969 tot en met 1976 meer dan 600 concerten doen in ‘The Showroom’ van het International Hotel.

Las Vegas, The International Hotel, en Elvis zijn hierdoor voor altijd met elkaar verbonden. Ter ere van Elvis staat z’n standbeeld voorin de entree van het hotel. 
De komende 5 nachten zullen wij in dit stukje Elvis geschiedenis verblijven.
‘………. Welcome Lady’s and Gentlemen to The International and the Elvis Presley show …….’

6 thoughts on “Donderdag 3 Augusts 2017 – Mahalo Honolulu, Oahu – Viva Las Vegas

  1. Hier móet men toch een Elvis ‘geest’ gevoel van krijgen…bijna zijn 2e thuis te noemen! Feel those vibes the King must have left behind..??

    1. Voelt heel goed Anita, om hier te zijn. Maar er is al wel heel veel weg hoor. Het is immers al een 50 jaar oud hotel. Helaas weinig meer origineel. Maar ja… wat wil je ook. 50 jaar kun je de showroom niet in originele staat houden natuurlijk.
      Knuffels van ons…..

  2. Hallo, wow wat een prachtige foto’s. Hawaii nooit geweest maar wel Las Vegas en Memphis. Ben benieuwd naar de foto’s daarvan.
    Nog fijne reis en groeten aan Marco en Seraja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *