RoCo's Web

Donderdag 16 Augustus – De 35th Anniversary

Ik heb een filmpje over de Candlelight geplaatst. Zie vorig bericht.

Na het ontbijt, zijn Cora en ik samen nog even naar Beale street gelopen.
Tegen de middag zijn wij weer naar Graceland afgereisd. De vele shops nogmaals bezocht en natuurlijk de nodige aankopen gedaan. We zijn hier nu toch. Vandaag is de 35ste sterfdag van Elvis. Er is nog wel veel drukte en bedrijvigheid rondom Graceland, maar niet zo hectisch als enige dagen geleden. 
Om 16.00 uur geeft Bouke een concert in de grote tent die opgesteld is op de gronden van Graceland, (tegenover Graceland, nabij de shops) 

We kregen tickets voor nog een ander optreden, echter zijn Cora en Ik daar niet naartoe gegaan. Onny, Amanda, Henk en Hilda gingen wel.
Om 16.00 uur eerst een optreden van een Elvis vertolker van de Franse Fanclub. Allemachtig, wat slecht. De Fransozen gingen uit hun dak?? Niets beter gewend zullen we maar denken. Daarna kwam Bouke en wederom een geweldige show. Goh… Wat waren die Fransen onder de indruk.


Om 18.00 een snelle hap  (huge hamburger) voordat we Graceland voor de laatste keer verlaten en naar Beale street afreizen. 

Want hier gaat het gebeuren. Op loopafstand van ons hotel vind in het Fed-Ex stadion het grootse 35th Anniversary Concert plaats. Om 20.00 uur zullen 20.000 fans het concert bijwonen. We vermoeden dat er veel verrassingen zullen zijn. En dat wordt op een ongelofelijke manier waar gemaakt. Er zijn fans van over de gehele wereld. Wij hebben geweldige plaatsen. Het concert was gewoon kippenvel. Alle muzikanten  die met Elvis hebben gewerkt waren vertegenwoordigd en hadden een plek in de show. En als klapper de aanwezigheid van Priscilla en Lisa Marie. Vele belangrijke momenten uit het leven van Elvis werden uitgebeeld, waaronder de ’68 scène met de toenmalige muzikanten op het toneel. Met de close-up van Elvis. Het leek of hij erbij was. Het was een heel bijzondere ervaring. Eenmalig. Deze show was zo uniek en alleen voor dit fantastische theater gemaakt. En wij waren erbij. Er zijn professionele opnames gemaakt voor de DVD. Dit wordt een uniek document. Dit gaan nooit meer overtroffen worden. We zijn stil en geëmotioneerd tegelijk. Iedereen was enorm onder de indruk. …….And we were there…….The 35th Anniversary – August 16th,  2012….Fed-Ex Stadion, Memphis Tennessee.


Henk en Hilde zijn alvast naar het hotel terug gegaan, maar wij konden nog niet slapen.

Nog vol onder de indruk naar Beale street gelopen om, samen met Onny en Amanda een laatste Bud Light Lime te drinken en een Hamburger te eten bij Alfred’s. Wat maakt het uit…… Het is al nacht, maar we kunnen toch nog niet slapen. Tegelijk maar even een Elvis karaoke meegemaakt.

En Onny ging ook nu niet optreden…… Helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *