RoCo's Web

Dinsdag 9 Augustus 2017 – We Are Going To Graceland, Memphis Tennessee

Vandaag om 6.30 uur vertrokken uit het hotel om vanuit Las Vegas het vliegtuig te hebben naar Houston. Precies op tijd vertrokken naar Houston. 9.20 uur Las Vegas tijd. Aangekomen in Houston om 14.15 uur. Vlucht van 3,5 uur. En 2,5 uur vooruit in de tijd. We zitten nu op 7 uur verschil met Nederland en dat blijft ook zo voor de rest van de vakantie.

Vanuit Houston om 16.00 uur vertrokken naar Memphis. Vlucht van anderhalf uur.

Om 17.30 uur in Memphis. Wat is het een mooi moment om hier weer te zijn. Koffers uitgepakt en een uur later direct vertrokken naar Graceland. Voor de dichte poort een kijkje genomen en direct foto’s gemaakt. Weer een bijzonder moment om wederom bij Graceland te staan. Voor Annie en Sjoerd de eerste keer. Het was voor ons allemaal een emotioneel moment.

We hebben de I-Pad op de muur gezet met een speaker. Van de film ‘Aloha From Hawaii’ het nummer ‘What Now My Love’ op volle sterkte aangezet. Cora schreef onze namen op de muur. Zie foto links onderin.

What Now My Love (must Here)

Daarna een hapje gaan eten in Elvis diner ‘Rickers’. Erg gezellig. Mooie Elvis spullen gezien die te koop werden aangeboden in de store.

Daarna naar ons hotel terug. Het is nu bij middennacht. Slapen, want morgen willen we direct voordat de Elvis-week losbarst, Graceland gaan bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *